SÈRIE JUVENIL

Maxi Iglesias disculpa Corberó per insinuar que hi va haver orgies a 'Física o Química'

"Em va dir que es va treure fora de context. És una professió que dóna lloc a compartir moltes coses i vam treballar amb sentiments", explica l'actor

maxi-iglesias

maxi-iglesias / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

Les declaracions d'Úrsula Corberó, en les quals insinuava que els actors de la sèrie 'Física o Química' muntaven orgies ("follàvem tots amb tots i ningú s'enfadava", va ser una de les perles que va llançar) segueixen portant cua. Maxi Iglesias, que formava part de l'elenc de la sèrie, ha disculpat la seva col·lega a l'entrevista per a Europa Press: "Em va dir que pensava que s'havia tret de context, que va donar a entendre que hi havia molta relació, que és de destacar, és una sort fer plans amb companys fora de la feina. És una professió que dóna lloc a compartir moltes coses i treballem amb sentiments. Si estàs en una altra feina, com teclejant en un ordinador no pots relacionar-te. Treballem amb sentiments, és el que és bonic de la professió". 

Notícies relacionades

Iglesias és l'últim company de Corberó a 'Física o Química' que s'ha pronunciat sobre aquelles declaracions. Javier Calvo va escriure a Twitter: "Havia de sortir a la llum tard o d'hora. Tot cert. @ursulolita t'estimo". Dies més tard va concretar: "Chiquis: no hi va haver orgies a 'Foq'. Hi va haver adolescents i molts embolics. Molt d'amor. ¡Tots amb tots però no alhora! No em vestia de grum (tant de bo) i només vam anar de casa rural dues vegades. A veure si en el següent projecte enxampo l'orgia i us l'explico. I adoro @ursulolita perquè em sembla la més divertida, natural, valenta i carismàtica".

Angy Fernández va dir que les paraules de Corberó s'havien tret de context i va tuitejar un missatge que va retuitejar Andrea Duro: "A 'FoQ' treballàvem molt. Cadascú és lliure de dir el que vol. Però jo corregeixo el que no és veritat. Jo els estimo a tots. Però no els faria l'amor".