ENTREVISTA SINCERA

Demi Lovato prenia cocaïna diàriament

L''exnoia Disney', que fa quatre anys que està sòbria, relata la seva lluita contra les addiccions

 

  / REUTERS / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts

Demi Lovato és una de les moltes joves que han patit la maledicció d'haver sigut 'noia Disney'. La seva carrera ha anat funcionant més o menys bé, però a nivell personal no ha sabut pair la fama, i en el seu cas ha caigut a les xarxes de la drogoaddicció i l'alcoholisme, a més de trastorns alimentarisdrogoaddicció . L'artista ho ha confessat en una entrevista a 'Refinery29', en què explica que consumia cocaïna diàriament i que la seva relació amb Taylor Swift és dolenta. "Mai ens hem portat bé", admet.

Notícies relacionades

Lovato, de 23 anys, s'enfrontava als seus pares, que van intentar ajudar-la a sortir del pou. Com a excusa, els responia de mala manera que ella era la que pagava les factures a casa. "Abans de recuperar la sobrietat, jo era una persones d'aquelles que pensaven de l'estil 'no m'importa una merda".

L'actriu i cantant fa quatre anys que està sòbria. Li ha costat. "Vaig haver d'aprendre de la forma més dura possible que havia de deixar de sortir de festa". I s'ha atrevit a explicar-ho en una entrevista, senyal que ho està aconseguint. 

Temes:

Drogues Cocaïna