UNA DÈCADA D'HUMOR ROSA

'Cuore' celebra 10 anys amb una gran festa

La revista del Grup Zeta entrega el premi 'Aarg' a Mario Vaquerizo i el 'Guau!' a Adriana Abenia

 

  / FERNANDO VAZQUEZ MORAGO

1
Es llegeix en minuts

Ja han passat 10 anys des que la revista 'Cuore' va arribar als quioscos, i des d'aleshores, el món del paper cuixé no és el mateix. L'estil desenfadat, sovint corrosiu, però sempre divertit dels reportatges i els peus de foto de la publicació del Grup Zeta va donar un nou aire a les publicacions roses. La dècada que ha complert demostra que la fórmula era i segueix sent vàlida.

Notícies relacionades

Per celebrar aquest gran èxit, 'Cuore', dirigida per Álvaro García, ha celebrat una festassa en què s'han entregat els premis 'Aarg' al polifacètic marit d'AlaskaMario Vaquerizo (la seva última iniciativa ha sigut editar el llibre 'Vaquerizismos') i 'Guau!' a la presentadora Adriana Abenia.

La festa va comptar amb l'assistència de nombroses personalitats. A més del president del Grup Zeta, Antonio Asensio Mosbah, i de la seva família, hi van assistir l'actriu, cantant i galerista Topacio Fresh (també guardonada), l'actriu Alejandra Botto, la presentadora Lorena Castell, el músic Carlos Jean i l'humorista Joaquín Reyes.  

Temes:

Cuore