Hugh Jackman salva els seus fills en una platja de Sydney

L'actor s'ha convertit en un valent a l'ajudar també altres banyistes a sortir de l'aigua

mroca16616032 hugh jackman and ava eliot jackman during holidays160327175017

mroca16616032 hugh jackman and ava eliot jackman during holidays160327175017 / U143564

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Hugh Jackman ha demostrat ser també un heroi de pel·lícula a la vida real. L’estrella de X-Men: Días del futuro pasado ha rescatat el seu fills, Oscar Maximilian i Ava Eliott, després que quedessin atrapats per un fort onatge a la platja de Bondi a Sydney (Austràlia). «Hugh i la seva família estan cent per cent bé. Sembla molt més dramàtic del que en realitat va ser», ha afirmat el representant de l’actor australià a E! News.

L’intèrpret era amb els seus dos fills a la platja, mentre estava xerrant amb l’estrella de rugbi Dan Conn i el presentador del programa My Kitchen Rules, Lynzey Murphy, quan, de sobte, els nens van ser arrossegats pel fort corrent, segons han informat alguns mitjans australians.

Jackman va protagonitzar un heroic rescat que va ser gravat per un dels banyistes que es trobaven en aquell moment a la concorreguda platja. 

Però el més sorprenent del succés és que el coprotagonista de Los miserables no només va ajudar els seus fills, sinó que també va donar un cop de mà als socorristes a l’alertar un grup de banyistes del perill que corrien. «No m’estava rescatant, jo l’estava ajudant a recuperar la seva filla fins al banc de sorra. Llavors em va agafar la mà per portar-nos cap amunt. Després se’n va anar a buscar el seu fill», ha explicat el banyista Peter Adam al canal 9news.

Les imatges mostren Jackman fent senyes a altres nedadors perquè es mantinguessin allunyats del corrent provocat per un fort onatge. Mentre Jackman va agrair als socorristes la seva gran ajuda en el rescat, un d’ells va destacar que bé que havia gestionat el moment de tensió, enmig d’unes onades gegants. 

Notícies relacionades

    

LA SERENITAT D’UN SUPERPARE / «Crec que Jackman estava una mica sota pressió a l’haver de salvar dos nens a la vegada, però va mantenir en tot moment la serenitat i la tranquil·litat, com sempre, suposo», va declarar un dels socorristes. Segons la seva opinió, l’estrella es va comportar «com un superpare, un superheroi». «A més a més, és un gran home», va dir el jove. 

Temes:

Hugh Jackman