Chris Martin assegura que un llibre dels anys 40 el va ajudar a superar la ruptura amb Paltrow

El líder de Coldplay concedeix una entrevista en què parla sobre el seu "meravellós estat de separació matrimoni"

Chris Martin i Jay-Z es fan dor la nit de Cap dAny_MEDIA_1

Chris Martin i Jay-Z es fan dor la nit de Cap dAny_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

El cap de setmana passat, quan es complien dos anys de la seva ruptura amb Gwyneth Paltrow, Chris Martin va concedir una entrevista a 'The Sunday Times' en què parla sobre el seu «meravellós estat de separació matrimoni» i on reconeix que la ruptura amb l’actriu li va originar un any de depressió. «Encara hi ha dies en què em llevo anímicament baix, però ja tinc les eines per afrontar aquesta tristesa», confessa.

    Martin admet que per superar la separació va recórrer al llibre d’autoajuda 'L’home a la recerca de sentit', un relat de supervivència als camps d’extermini nazis que va escriure el psiquiatre alemany Viktor Frankl i que es va publicar el 1946. El líder de Coldplay afegeix que també van ser de gran ajuda els versos del poeta persa Jelaluddin Rumi.

EL SÍMIL DEL COTXE

Notícies relacionades

Durant l’entrevista, Martin assegura que enfrontar-se a les dificultats l’ha fet millor persona. «Pots prendre-t’ho de manera molt agressiva, maleir i maleir. O pots fer-ho d’una altra forma: com si portessis el cotxe al garatge, aparcarlo, netejar el motor i tornar a arrencar-lo», diu.

    El cantant i l’actriu es van casar el 2003 i són pares de dos fills, Apple i Moses. Paltrow manté una relació amb el productor Brad Falchuk i a Martin se’l va relacionar mesos enrere amb Jennifer Lawrence.

Temes:

Chris Martin