ATRACAMENT FRUSTRAT

José Luis Moreno impedeix a crits un nou robatori a la seva residència

L'empresari teatral no va dubtar a fer fugir els lladres després que saltessin les alarmes de seguretat

1
Es llegeix en minuts

Dos encaputxats van tornar a entrar a la residència de José Luis Moreno aquesta setmana. Segons fonts de la investigació, dilluns passat al voltant de les 22.35 hores, la Guàrdia Civil va rebre una trucada avisant que dues persones havien sigut sorpreses a l'interior d'un xalet a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte, la mateixa vivenda on Moreno va patir un atracament el 2007 en el qual una banda d'albanokosovars li van clavar una pallissa i es van endur 300.000 euros de botí i una col·lecció de rellotges.

Notícies relacionades

Els lladres van entrar encaputxats a casa del productor televisiu després d'aconseguir saltar la tanca de la finca. No obstant, allà es van trobar amb Moreno, que amb els seus crits no només va frustrar el robatori, sinó que gràcies a encarar-se amb ells va aconseguir que fugissin a peu. 

Moreno va aconseguir que el personal de la casa també sortís mentre els lladres fugien. Segons sembla, es tractava de dos homes de complexió forta i molt alts. Els agents han fet una inspecció de la casa, on es va poder comprovar que van tallar la tanca perimetral amb alguna eina elèctrica.