ESTRELLA SALUDABLE

Jennifer Lawrence, esport, ioga i alimentació equilibrada

Un dels preparadors físics de l'actriu revela el secret de la seva espectacular silueta

undefined32981229 jennifer lawrence arrives at the oscars on sunday 160304134055

undefined32981229 jennifer lawrence arrives at the oscars on sunday 160304134055 / Dan Steinberg

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

És una de les estrelles més admirades de Hollywood, sobretot després d’escollir un suggerent vestit de Dior per assistir a la recent gala dels Oscars, però al darrere de la bellesa de Jennifer Lawrence (Louisville, Kentucky, 15 d’agost de 1990) s’hi amaguen una sèrie d’hàbits saludables i una rutina esportiva que li permeten mantenir la seva espectacular figura. A més a més, encara que no sol fer règim, li agrada el menjar ràpid i tampoc renuncia a algun capritx, s’ha de destacar que intenta mantenir una alimentació sana i equilibrada, tal com ha revelat Dalton Wong, un dels seus preparadors físics, al diari britànic Daily Mail.

«Està bé disfrutar de les coses precioses de la vida, sempre que també t’asseguris de fer exercici i de menjar fruites i vegetals», ha explicat al mateix rotatiu el fundador del gimnàs londinenc Twenty Two Training, on l’oscaritzada intèrpret (a la millor actriu, el 2013, per La part positiva de les coses) s’ha entrenat en nombroses ocasions. «Dalton m’ha ensenyat a portar una vida deliciosa i saludable», ha explicat en alguna ocasió la protagonista de la saga cinematogràfica de Los juegos del hambre.

De la mateixa manera que el cuiner de Gisele Bündchen va descobrir al món la dieta de la model, Wong ha detallat la rutina de Lawrence per preparar el seu paper de la mutant Mística a X-men. «Al matí fèiem exercicis d’intensitat i a la tarda optàvem per coses més relaxants. Corríem, aixecàvem pesos, fèiem ioga, circuits de força per cremar greix a la vegada que acceleràvem el metabolisme...», ha especificat l’encarregat de posar en forma també Amanda Seyfried i Zoë Kravitz, entre altres estrelles.

Els consells de Wong s’han convertit en una mena de guia a seguir per als fans de l’actriu, encara que s’ha de destacar que curiosament, o precisament per això, aquestes confessions han arribat en plena promoció del seu llibre The feelgood plan.

«Fèiem exercicis d’alta intensitat al matí, com càrdio, i coses més relaxants a la tarda, com ioga. Alguns dies només la portava a fer-se un massatge», ha explicat l’entrenador sobre com va confeccionar a Lawrence un pla d’exercicis personalitzat. Pel que fa a l’alimentació, Wong ha confirmat que la noia simplement es limita a menjar els aliments que es consideren més apropiats en el moment precís i que, de fet, no es preocupa en excés per la seva dieta ni té prohibits els hidrats de carboni, els greixos o els dolços. 

Notícies relacionades

MOLT BONA RELACIÓ / Lluny de molestar-se per aquestes revelacions, la intèrpret sempre li ha agraït el seu treball i manté una bona relació amb ell. «Quan sóc a Londres, vaig allà a entrenar-me. Després sortim junts a menjar hamburgueses i patates fregides», assegura.

Ara només falta descobrir quina mena de rutina esportiva haurà de seguir Lawrence per donar vida en la gran pantalla a Marita Lorenz, una jove alemanya que amb tan sols 19 anys va mantenir una aventura amb el líder cubà Fidel Castro i va ser reclutada per la CIA per assassinar-lo.