PARELLA DISCRETA

Katy Perry i Orlando Bloom, nòvios a Hawaii

Uns paparazzis cacen la cantant i l'actor passant junts uns dies de relax

Katy Perry i Orlando Bloom, nòvios a Hawaii

KEVIN MAZUR

2
Es llegeix en minuts

Després de moltes especulacions, les fotos d'uns paparazzis han confirmat el rumor: Katy Perry i Orlando Bloom són nòvios. Ni la cantant ni l'actor s'han mostrat públicament ni han fet pública la seva relació a les xarxes socials. Però els fotògrafs els han enxampat disfrutant d'uns dies de relax a Kauai (Hawaii), caminant pels carrers agafats de la mà.

Al mes de gener, a les festes posteriors a la gala dels Globus d'Or, la cantant, de 31 anys, i l'actor britànic, de 39, es van veure junts per primera vegada. Les seves mirades van ser reveladores durant les festes posteriors a la cerimònia de la gala, on els fotògrafs de la premsa rosa els van captar més junts del que és habitual entre dues estrelles que suposadament només són amics.

Les sospites sobre la seva relació s'han acabat quan el portal 'Entertaintment Tonight' ha publicat unes fotografies exclusives i un article en què assenyala que la intèrpret de 'Roar' i el protagonista de 'Pirates del Carib' van fer una passejada en helicòpter i una ruta de senderisme pel parc nacional Costa de Na Pali. Unes vacances de luxe.

DES DEL GENER

La història va començar al gener quan Perry Bloom es van trobar en una festa organitzada per Netflix i el productor Harvey Weinstein. Després van coincidir en alguns concerts, estrenes i cites amb amics comuns, segons informa 'Huffington Post'.

Després se sap que van anar a la festa del fill de Robert Downey Jr. A la presentació de la col·lecció tardor-hivern 2016-17 de Stella McCartney, Bloom hi va arribar just després que l'artista i es van asseure junts. A més, després de la seva escapada a Hawaii, el cap de setmana passat, se'ls ha vist al restaurant The Polo Bar de Nova York.

La sorpresa que ha generat la relació a les xarxes socials i la premsa rosa s'explica, potser, perquè tots dos vénen d'un procés de divorci recent. Perry va estar casada durant dos anys amb l'actor i còmic britànic Russell Brand, mentre que Bloom es va casar el 2010 amb la supermodel Miranda Kerr, de qui es va divorciar el 2013 i amb qui va tenir un fill, Flynn, que ara té cinc anys.

SEPARATS DE RUSSELL BRAND I MIRANDA KERR

Notícies relacionades

Bloom, que va saltar a la fama per la seva participació en 'El senyor dels anells', va tenir una relació el 2002 amb Kate Bosworth, que va acabar quatre anys després. També se'l va veure amb Penélope Cruz i Jennifer Aniston, encara que cap de les dues relacions es va confirmar. El 2007 va conèixer Miranda Kerr.

En el cas de la cantant, compositora i actriu se l'ha relacionat amb el vocalista Matt Thiessen, entre el 2003 i el 2006; després amb Johnny Lewis, amb Travie McCoy, i més recentment amb el músic i productor John Mayer. Amb ell va iniciar una relació sentimental el 2012 i fins i tot hi va haver rumors d'un possible compromís fins fa a penes unes setmanes, quan van anunciar la seva ruptura.