RUMOR 2.0

Les xarxes socials apunten a un idil·li de Pablo Alborán amb Pelayo Díaz

El 'hashtag' #Pablayo omple internet de comentaris sobre un amor que ha desmentit Tele 5

fimedio32747644 gente instagram  de  pelayo  diaz  pablo albor n y160211173011

fimedio32747644 gente instagram de pelayo diaz pablo albor n y160211173011

1
Es llegeix en minuts

Pablo Alborán només li treuen nòvios. Fa uns mesos el van relacionar amb Ricky Martin, i ara li han adjudicat l'estilista Pelayo Díaz, exnòvio de David Delfín i del director creatiu de Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière.

Les xarxes sembla que tenen clar que el cantant i el col·laborador del programa 'Cámbiame' (Tele 5), que fa només un mes i mig va presentar les campanades a la cadena de Paolo Vasile, són parella. Per això s'ha popularitzat el 'hashtag' #Pablayo

Notícies relacionades

Les raons que han donat força al rumor són diverses: la foto que ha publicat Pelayo Díaz en companyia d'Alborán durant un sopar entre amics i en algun acte. El músic, que acaba de guanyar un Goya a la millor cançó original per la peça de 'Palmeras en la nieve', va ser felicitat a Twitter per l'asturià: "Enhorabona, Pablito!!! Estic molt molt molt orgullós", va escriure.

Però la principal és un vídeo en negre en què Díaz diu: "Arribem tard", i se sent riure un altre home que molts identifiquen com a Alborán. L'estilista ha esborrat el vídeo. ¿La prova del suposat idil·li? Segons Tele 5, no, perquè ha desmentit a 'Lecturas' que hi hagi aventura.