SUPERMODEL MEDIÀTICA

Kendall Jenner, protagonista d'una gran festa de Mango a Barcelona

La model del clan Kardashian, imatge de la nova campanya de la firma catalana, assisteix a un sarau amb Andrés Velencoso i Laura Ponte

 

  / CARLOS MONTAÑÉS

1
Es llegeix en minuts

Mango ha tornat a fer una demostració de poder en la festa de presentació de la campanya publicitària 'Tribal Spirit'. La multinacional catalana ha fitxat Kendall Jenner, una de les models més mediàtiques i sol·licitades del món, i l'ha portat a Barcelona perquè exerceixi de reclam de la primera de les quatre col·leccions càpsula que llançarà la marca per a la nova temporada primavera-estiu 2016.

La festa de presentació ha tingut lloc a la botiga insígnia de Mango Barcelona (Rambla, 132), i no només ha comptat amb la presència de Kendall Jenner, membre del clan Kardashian, sinó també amb altres cares conegudes de nivell com els models Andrés Velencoso, que ha deixat el seu refugi londinenc després de trencar amb Úrsula Corberó per fer-hi acte de presència; Oriol Elcacho, amb la seva nòvia model, Davinia PelegríLaura Ponte, Rocío Crusset (filla de Mariló Montero i Carlos Herrera), Verónica Blume, i l'actor Marc Clotet, entre altres.

A L'HOTEL MANDARIN ORIENTAL

Notícies relacionades

Després de l'acte, Kendall Jenner se n'ha anat a l'Hotel Mandarin Oriental, on l'esperava un nombrós grup de fans que sabien que l'estrella s'hi allotja, demostració de l'atractiu mediàtic que té la noia a tot el planeta; no pas en va és la model amb més seguidors a Facebook i Instagram, i la segona a Twitter.

Amb 20 anys, la filla del medallista olímpic Bruce Jenner, ara una dona anomenada Caitlyn Jenner, i de l'empresària Kris Jenner, ha desfilat per a Balmain, Givenchy, Chanel i Marc Jacobs.