Cristiano Ronaldo i els seus flirtejos amb un amic íntim

El davanter del Reial Madrid disfruta d'unes vacances a Miami amb Ricardo Regufe

mroca32270585 gente resumen cuore 504151230140350

mroca32270585 gente resumen cuore 504151230140350

1
Es llegeix en minuts

'Cuore' acaba el 2015 amb una exclusiva protagonitzada per Cristiano Ronaldo, on es mostra molt complaent amb el seu amic Ricardo Regufe durant les vacances que han disfrutat tots dos a Miami.

La portada i les pàgines interiors de la revista, que s'entrega aquest dissabte amb EL PERIÓDICO per un euro, recullen una sèrie de imatges en què s'aprecien les carantoines i l'afecte que dedica el golejador del jugador del Reial Madrid al jove portuguès, a qui coneix des de fa 15 anys.

Després del seu comentat coqueteig amb el boxejador Badr Hari, ara el futbolista flirteja amb Regufe, que treballa a Sports Marketing Manager, pertanyent a la divisió de futbol de la marca Nike, de la qual el madridista és imatge. 

Notícies relacionades

Malgrat que la premsa s'ha fet ressò d'una nova conquista femenina del davanter madridista, una jove portuguesa que va ser Miss Univers Portugal, el jugador ha preferit passar les vacances amb aquest amic íntim amb qui manté una estreta relació, si es jutja per les fotos en què comparteixen una gran complicitat.

L'any que s'acaba ha deixat grans moments que la publicació del Grup Zeta ha volgut recordar però que els famosos preferirien oblidar. Els maquillatges més bojos, les operacions estètiques més salvatges i les festes més bestials del 2015 tenen premi. Lady GagaUma Thurman i Miley Cyrus s'inclouen entre les candidates d'aquest recopilatori de 'Cuore'.