Els Beckham guanyen gairebé 100 milions de dòlars bruts el 2015

Els ingressos inclouen els treballs publicitaris de l'exfutbolista

mroca28013617 former england football captain david beckham and 151224144128

mroca28013617 former england football captain david beckham and 151224144128 / JUSTIN TALLIS

1
Es llegeix en minuts

David i Victoria Beckham van guanyar 96 milions de dòlars en l'any que està a punt de finalitzar. No contents amb els 755 milions de dòlars a què arribaria la seva fortuna conjunta en aquests moments, l'exfutbolista i la dissenyadora es van acostar als 100 milions bruts gràcies als seus múltiples negocis, en els quals s'inclourien els treballs publicitaris i cinematogràfics de l'esportista i els beneficis de la firma creada per l'excantant.

Segons 'The Sun', aquests 96 milions de dòlars inclouen els 20 milions que va guanyar l'empresa de l'estrella esportiva, Footwork Productions; els més de 50 de les vendes de roba de la marca de la 'exSpice Girl'; i els 25.5 milions que l'exfutbolista va obtenir dels seus contractes comercials i els seus drets d'imatge.

Notícies relacionades

Segons els documents entregats a la Hisenda Pública britànica, als quals va tenir accés la publicació, el matrimoni i el seu mànager, Simon Fuller, van rebre 4.4 milions de dòlars cadascun de l'empresa Beckham Brand Holdings, mentre que l'exjugador del Reial Madrid en va sumar gairebé deu més de Footwork Productions.

Mentre es descobreixen aquests comptes, la família disfruta de les festes de Nadal. Els nois es van decantar pel patinatge sobre gel i les noies s'ho passaven de meravella a la Royal Opera House de Londres amb el ballet del Trencanous, un clàssic nadalenc.

Temes:

David Beckham