MODELS DE DISCRECIÓ

'Cuore' enxampa Andrés Velencoso i Nieves Álvarez junts

La revista fotografia els models sortint d'un hotel de Madrid i explica la seva cita en un restaurant de Llafranc

abertran32182728 151216115508

abertran32182728 151216115508

2
Es llegeix en minuts

Nieves Álvarez i Andrés Velencoso són vells amics. Es coneixen des de fa anys. Tots dos són models internacionals i han treballat junts en més d'una ocasió. Però, ¿hi ha alguna cosa més entre ells? Liquidades les seves respectives relacions en els últims mesos, sembla que han convertit l'amistat en amor. Aquesta és almenys la conclusió que es desprèn veient les pàgines de la revista 'Cuore' que arriba aquest dimecres al quiosc, i que s'entrega aquest dissabte amb EL PERIÓDICO per un euro.

El setmanari té les dades i les fotos que demostren que els models fa mesos que es veuen. Publica una imatge sortint d'un exclusiu hotel madrileny al febrer i explica que van compartir una sopar romàntic el 5 de desembre en un bnonic restaurant de la Costa Brava: el Far Nomo, sota el far de Sant Sebastià, a Llafranc

Els testimonis no els van veure fer-se carantoines, però l'endemà Velencoso va penjar a Instagram una imatge seva acabat de llevar del llit d'un hotel. ¿Qui li havia fet la foto? ¿Nieves Álvarez? Per cert, el restaurant és dels mateixos amos que Mas de Torrent, on Velencoso anava amb Kylie Minogue per descansar lluny dels paparazzis. ¿És allà on es va fer aquesta foto que va compartir amb els fans?

Si sols fossin amics, ¿per què van sortir per la porta del darrer perquè ningú els veiés?, es pregunten amb raó la revista. ¿Per què al febrer van sortir del restaurant tractant de passar desapercebuts, amb Velencoso ocultant-se sota una gorra i Álvarez amb els cabells recollits i cua, lluny de la seva habitual imatge glamurosa?

Qui sap de què van parlar la madrilenya i el català. ¿Del procés? Improbable. Sembla més lògic que parlessin de les seves respectives situacions personals i dels seus respectius treballs. Potser d'aquella campanya del 2005 en què van ser imatge d'una firma de joies italiana (ella estava embarassada del seu primer fill, per cert). O potser de la sessió de fotos per a 'Vanity Fair' del 2009 en què Velencoso apareixia vestit i Álvarez, despullada. Completava la portada Eugenia Silva, també sense roba.

Nieves Álvarez, de 41 anys, estava casada des de fa dues dècades amb el fotògraf Marco Severini. Després de diverses crisis, van trencar aquest estiu. Tenen tres fills. Andrés Velencoso, de 37, va trencar fa unes setmanes amb l'actriu Úrsula Corberó, de 26, després d'un any de relació. Segons fonts pròximes a la parella, van trobar el model en braços d'una altra.

POSSIBLE EMBARÀS DE BERTA VÁZQUEZ

Notícies relacionades

La revista també posa el focus en la panxa de l'actriu Berta Vázquez, parella de fa un any de Mario Casas, cosa que alimenta els rumors d'un possible embaràs, i segueix el rodatge de les escenes finals de la tercera temporada sèrie 'Velvet'.

ELS 'AARG' DELS POLÍTICS

'Cuore' no oblida en el número d'aquesta setmana els seus divertits 'Aarg'. Aquesta vegada, se'n riu de les ganyotes dels polítics que estan en plena campanya electoral, siguin o no candidats a a la presidència del Govern: Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaría, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera, Andrés Herzog, Íñigo Errejón i Toni Cantó apareixen retratats lluint cares poc afavoridores.