MUSA AMIGA

Winona Ryder, model irreconeixible de Marc Jacobs

L'actriu de 'La edad de la inocencia' és la imatge de la campanya 2016

Winona Ryder, imatge de Marc Jacobs.

Winona Ryder, imatge de Marc Jacobs. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Winona Ryder és la nova imatge de Marc Jacobs per a la campanya 2016. Una foto penjada a Instagram ho acredita, encara que s'ha de fer una acte de fe perquè l'actriu està irreconeixible a la fotografia oficial per a la marca del seu amic modista. David Sims és l'autor de la foto, inspirada en la pel·lícula de 1961 'El año pasado en Marienbad', un dels films preferits del dissenyador.

Marc Jacobs escriu a Instagram que Ryder és la seva estimada amiga des de fa més de dues dècades i mitja, una dona "impressionant, bella i extraordinàriament talentosa". A més, explica que l'ha escollit perquè, igual que la protagonista d'aquell film, Delphine Seyrig, encarna l'estil "'cool', elegant i 'chic' atemporal".

Notícies relacionades

Ryder ha explicat a 'Allure': "És fantàstic, i un gran honor. El que m'encanta de Marc (i hi ha moltes coses) és que tots dos tenim una inclinació molt similar a èpoques passades, i la història de la moda i la cultura".

ATRAPADA ROBANT ROBA EL 2001

Han passat prop de 14 anys des que Ryder va ser arrestada per robar productes de disseny en una botiga per valor de 5.560 dòlars (uns 5.100 euros), entre ells, un suèter de Marc Jacobs que valia 760 dòlars (uns 700 euros).