'Cuore' celebra el número 500 amb una edició especial

La revista ofereix exclusives i 3.500 regals per als seus lectors

1
Es llegeix en minuts

'Cuore' està de celebració. La revista compleix aquesta setmana els 500 números al quiosc i ho celebra amb una edició especial i a un preu excepcional: només un euro.

La revista, disponible al quiosc demà (també s’entregarà amb EL PERIÓDICO dissabte per un euro), és plena de sorprenents reportatges, com els secrets d’Andrés Velencoso, els canvis de fesomia que protagonitzen les celebritats i el nou duo musical compost per David Bisbal i Manu Carrasco.

A més a més, la publicació de Grup Zeta ofereix més de 3.500 regals als seus lectors, gràcies als quals s’ha convertit en un referent del sector.

Notícies relacionades

El setmanari ha ofert al llarg de 10 anys exclusives inoblidables com el casament de Fernando Alonso, l’excitació d’Hugo Silva a la vora del mar, el 'piquetón' del blaugrana Gerard Piqué i les noves parelles i ruptures de la premsa rosa, que han posicionat el setmanari entre els més llegits del país.

La publicació segueix arrasant amb exclusives com la que va publicar la setmana passada: la ruptura d’Andrés Velencoso i Úrsula Corberó, un tema que va ser 'trending topic' a totes les xarxes socials, on 'Cuore' aporta tota la creativitat que genera la redacció.

Temes:

Cuore