EPISODIS DOLÇOS

Drew Barrymore transcriu la seva segona autobiografia

<b>Drew Barrymore</b> transcriu la seva segona autobiografia_MEDIA_1

Drew Barrymore transcriu la seva segona autobiografia_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

L'actriu que va debutar al cine amb tot just 4 anys no ha tingut una vida fàcil, però ha sabut sobreposar-se als mals moments i aconseguir ser feliç. Ara als seus 40 anys, Drew Barrymore (Culver City, Califòrnia, 1975) ha decidit relatar la seva vida en una segona autobiografia: Wildflower, on es recrea en els episodis més dolços de la seva vida i s'oblida absolutament del seu fosc passat, com els seus polèmics casaments (amb un cambrer i un actor còmic), els seus dos divorcis i l'època en què la seva carrera va tocar fons.

Notícies relacionades

La nova obra és una sèrie d'assajos i anècdotes que la intèrpret dedica únicament al seu marit i les seves dues filles. Wildflower relata la història d'una nena perduda que troba la seva família. La nena és ella i la seva família, els únics lectors que li interessen: el seu marit, Will Kopelman, de 38 anys, i les seves filles Olive i Frankie, de 3 anys i 18 mesos, respectivament.

«Des que vaig començar a tenir fills tothom em venia amb la mateixa cançó: «¿què els explicaràs de la teva vida?», va revelar la protagonista de Todo está bien a People. Una qüestió que es va convertir en el punt de partida d'aquesta biografia en què deixa clar que no té res de què avergonyir-se. Com ella mateixa assegura, tot el que «ha passat, ha passat».