A LES ELECCIONS DEL 2020

Lindsay Lohan estudia presentar-se com a candidata a presidenta dels EUA

L'actriu nord-americana diu al seu compte d'Instagram que Obama l'ha "inspirat" per ser millor persona

L’actriu Lindsay Lohan, en una entrega de premis a Londres, el setembre de l’any passat.

L’actriu Lindsay Lohan, en una entrega de premis a Londres, el setembre de l’any passat. / AP / JONATHAN SHORT

1
Es llegeix en minuts

L'actriu nord-americana Lindsay Lohan, de 29 anys, ha assegurat aquest dissabte que potser es presentarà com a candidata per a les eleccions presidencials del 2020 als EUA, seguint els passos del raper Kanye West.

L'actriu ha penjat una fotografia al seu compte d'Instagram amb el text: "El 2020 potser em presentaré a presidenta", i va agrair a l'actual president, Barack Obama, que l'"inspirés" per ser millor persona.

 

Lohan va utilitzar les etiquetes #lindsaylohanat35 (l'edat que tindrà el 2020) i #lindsaylohan2020 amb #34yearsofEXPERIENCE (34 anys d'experiència).

L'anunci de Lohan segueix el del raper Kanye West, que va revelar a la gala dels MTV Video Music Awards (VMA) celebrada a Los Angeles a finals d'agost que es presentarà a president dels Estats Units el 2020.

L'alcohol i els seus problemes relacionats són un denominador comú en les aventures de Lohan, que el 2005, quan encara era menor d'edat, ja assistia a reunions d'Alcohòlics Anònims i admetia que patia bulímia i consumia drogues.

Notícies relacionades

L'agost del 2007 es va declarar culpable de cinc càrrecs per conduir èbria i posseir drogues, i va ser condemnada a quatre dies de presó, encara que la seva pena es va reduir per un acord judicial i Lohan no va passar cap nit entre reixes.

Els excessos li han comportat a Lohan una irregular carrera cinematogràfica en què, després de la seva etapa com a estrella infantil de la factoria Disney o com a exitosa protagonista de 'Mean Girls', ha treballat per a directors tan diferents com Robert AltmanRobert Rodríguez o Paul Schrader.