SEGONS LA PREMSA IRLANDESA

Jim Carrey assistirà al funeral de la seva exnòvia a Irlanda

La cerimònia tindrà lloc dissabte que ve, al comtat natal de Cathriona White, a Tipperary, el centre del país

Cathriona White.

Cathriona White. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

El funeral de la irlandesa Cathriona White, exnòvia de l'actor nord-americà Jim Carrey, morta la setmana passada per una sobredosi de pastilles, se celebrarà dissabte al seu comtat natal de Tipperary, al centre d'Irlanda, ha informat avui la família.

Segons una nota difosa a través de la companyia funerària, la cerimònia religiosa se celebrarà dissabte al matí a l'església de Nostra Senyora de Fàtima de la localitat de Cappawhite.

A LA TOMBA DEL SEU PARE

Posteriorment el cos de la noia serà enterrat al cosat de la tomba del seu pare al cementiri local.

Els mitjans irlandesos apunten aquest dijous que Carrey té previst viatjar a Irlanda per assistir al funeral de la seva exnòvia, si bé aquesta informació no ha sigut encara confirmada per l'actor.

Cathriona White, de 30 anys, va morir el 28 de setembre al seu domicili a Los Angeles (EUA) dies després que acabés la seva relació sentimental amb l'estrella de cine, va informar llavors la web especialitzada 'TMZ'.

SOBREDOSI DE PASTILLES

Les autoritats creuen que White va morir a conseqüència d'una sobredosi de pastilles, i la fiscalia del comtat de Los Angeles que investiga aquest succés entén que és un cas de suïcidi.

White es va mudar a Los Angeles el 2009 i va treballar com a extra en una sèrie de televisió abans de començar a desenvolupar la professió de maquilladora a Hollywood.

Carrey, de 53 anys, va conèixer White el 2012 i van tenir una relació que va acabar pocs mesos després. Encara que al mes de maig d'aquest any van reprendre el seu idil·li, aquest va finalitzar definitivament, segons 'TMZ', el 24 de setembre.

Aquesta publicació va indicar que la jove va deixar una nota de suïcidi dirigida a Carrey en què feia referència a la recent ruptura.

Notícies relacionades

Aquell 24 de setembre, White va publicar el seu últim missatge al seu compte a Twitter: "Surto de Twitter, espero haver sigut una llum per als que em són més pròxims i estimats". 

 

Temes:

Jim Carrey