VELLES GLÒRIES TELEVISIVES

'El príncipe de Bel-Air' torna amb Will Smith

L'actor serà l'encarregat de produir una adaptació de la 'sitcom'

Vídeo de presentació de la sèrie ’El príncipe de Bel-Air’. / TWITTER / VÍDEO : YOUTUBE / IRKENDERO

1
Es llegeix en minuts

'El príncipe de Bel-Air' torna 19 anys després en forma de 'remake' de la mà del que va ser el seu protagonista durant els sis anys d'emissió de la 'sitcom'Will Smith. L'actor tornarà a encarnar el jove de Filadèlfia que es muda a viure amb els seus oncles rics a la ciutat de Bel-Air, a Los Angeles. L'estilisme del protagonista i els seus costums urbans xocaven amb la seva nova llar, per la qual cosa la sèrie original estava plena de moments còmics que no tenen desperdici.

L'emissió de la sèrie a la cadena NBC va començar el 1990 i es va acabar el 1996, encara que anys després altres canals com Nickelodeon van tornar a incloure-la en la seva programació, Això va fer que molts joves que no l'havien disfrutat en els seus inicis la poguessin conèixer.

Notícies relacionades

Segons ha publicat Tvline, William Smith serà l'encarregat de produir l'adaptació de la seqüela de la 'sitcom'. La productora de l'intèrpret, Overbook Entertainment, serà l'encarregada de llançar el remake, tot i que encara es troben en una "fase molt inicial" i necessiten el suport d'algun canal de televisió per tirar endavant.

La nova entrega mantindrà l'essència de la llegendària sèrie de la dècada dels 90, que actualment segueix sent una de les sèries de comèdia més vistes en la història de la televisió.

Temes:

Will Smith