FAMÍLIA RECONCILIADA I UNIDA

Carmen Thyssen bateja la seva néta

Carmen Thyssen bateja la seva néta_MEDIA_1

Carmen Thyssen bateja la seva néta_MEDIA_1 / GTRES

1
Es llegeix en minuts

Després de la reconciliació familiar de l'estiu del 2014, sembla que han quedat molt enrere les diferències que en el passat van mantenir allunyat Borja Thyssen de la seva mare, Carmen Cervera. Aquest diumenge la baronessa es va mostrar feliç i va poder exercir d'àvia al bateig de la seva néta petita Kala, celebrat a l'església de San Antón, a Madrid.

Notícies relacionades

Carmen Thyssen, amb un vestit groc de puntes i jaqueta blanca, va posar somrient amb el seu fill Borja, que portava el bebè en braços, amb la seva nora Blanca Cuesta, que va lluir un vestit de llargades desiguals i colors rosats, i amb els altres tres fills de la parella, Sacha, Eric i Enzo, que anaven tots iguals: amb vestit gris clar de pantalons curts, camisa blava i corbata fosca.

La família va aparèixer relaxada, contenta i unida amb motiu del bateig de Kala, que va néixer el 30 de novembre de l'any passat. Al final de la cerimònia religiosa tots els convidats, 150, es van traslladar a una finca als afores de Madrid, a prop de Boadilla del Monte, per continuar la celebració.

Temes:

Tita Cervera