ESTRELLA EMERGENT

La filla de Thurman debuta com a 'celebrity'

Maya Hawke triomfa en la seva primera aparició pública en solitari

Maya Hawke, filla d’Ethan Hawke i Uma Thurman.

Maya Hawke, filla d’Ethan Hawke i Uma Thurman. / AFP / DIMITROS KAMBOURIS

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Té 16 anys i, sense cap dubte, ha heretat la sensual bellesa dels seus atractius pares, els actors Uma Thurman i Ethan Hawke. Maya Ray Hawke Thurman acaba d'estrenar-se en solitari a l'alfombra vermella de la gala dels premis CFDA, els considerats Oscar de la moda, al Lincoln Center de Nova York, on va acaparar (a la foto) tots els flaixos per la seva elegància i desimboltura.

De la mà del dissenyador Zac Posen, es va atrevir a posar de manera divertida donant voltes per mostrar el vol del vaporós vestit floral que lluïa amb brodats i discretes transparències.

La filla gran de l'exparella d'actors, que té un germà, Levon, de 12 anys, i diversos germanastres de les segones relacions dels seus pares, no és aliena al circuit social, ja que ha assistit a estrenes, festes benèfiques i desfilades amb la seva mare, amb qui manté una estreta relació. És fàcil veure-les juntes quan surten de compres pel Soho novaiorquès o, a l'estiu, pels carrers de Saint-Tropez, on s'acostumen a escapar de vacances amb el iot de la família.

La jove rossa, d'ulls blaus i esvelta silueta, guarda una gran semblança amb els seus famosos pares, que es van conèixer en el rodatge de Gattaca (1997), es van casar el maig del 1998, quan Uma estava embarassada de set mesos de Maya, i es van separar després de cinc anys de matrimoni.Malgrat ser tan jove, l'adolescent ja té encarrilada la seva carrera professional. I contra tot pronòstic, no seguirà els passos dels seus famosos pares.

Notícies relacionades

SOBRE L'ESCENARI / Des de petita, Maya ha tingut clar que la interpretació no és el seu fort i des de fa anys es prepara com a cantant en un prestigiós centre. En més d'una ocasió, la noia fins i tot ha declarat que davant de la càmera no se sent còmoda, cosa que segons sembla no li passa amb el micròfon.

De fet, ja ha actuat dalt d'un escenari. La presentació va tenir lloc en un cèntric cafè de Nova York en què la futura promesa va enlluernar els assistents amb les seves cançons. El seu pare fins i tot es va aixecar per cantar amb ella alguns temes, mentre que la seva mare va disfrutar de la música entre el públic.

Temes:

Uma Thurman