XOU BENÈFIC AL TEATRE VICTÒRIA

El pare Manel prepara la seva festa

El pare Manel i Jordi Évole, a la gala de l’any passat.

El pare Manel i Jordi Évole, a la gala de l’any passat. / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts

Un any més, i sota el reclam de Guanya't el cel amb el Pare Manel, la gala benèfica que organitza la fundació d'aquest sacerdot incansable se celebrarà dimarts que ve, 2 de juny. El Teatre Victòria obrirà el teló per acollir la 19a edició d'aquest festival solidari que cada mes de juny aconsegueix reunir autèntics números u del món de l'espectacle per recolzar la fundació que presideix el religiós.

El programa d'aquest any compta amb les actuacions de Carles Flavià, Manel Fuentes, Jaume Sisa, Toni Moog, Mag Lari, Xavier Sardà, Juanma Ortega, la banda de rock Love of Lesbian, Brodas, La Rumbera i Tricicle. Un xou solidari de luxe que, segons Manel Pousa, que així és com es diu el pare Manel, «creix any rere any i una vegada més intenta tirar endavant alguns petits projectes socials des d'una perspectiva optimista i sempre amb un toc d'humor».

Notícies relacionades

El religiós també té paraules d'agraïment per a tots els col·laboradors en el xou benèfic. «Durant la nostra trajectòria, hem pogut disfrutar de grans artistes que han participat en el festival. Cantants, actors i centenars de col·laboradors als quals estaré eternament agraït pel seu suport», va afirmar.

Com cada any, la cita serà multitudinària pel ganxo del cartell. Les entrades ja es poden adquirir a la seu de la Fundació Pare Manel (Via Favència, 244) i a través de la web de venda de tiquets del Teatre Victòria.