TUITERS AMB HUMOR

La increïble història d'amor entre Yoko Ono i Hillary Clinton

Un portal sarcàstic dels EUA crea polèmica a l'airejar una suposada relació lèsbica entre les dues dones

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Twitter s'ha llevat aquest dimarts amb un 'trending topic' ben curiós sobre una notícia de la no-notícia que venia de l'altre costat de l'Atlàntic. 'Yoko Ono' era l'etiqueta de la curiositat, i segons sembla responia a un article publicat pel portal sarcàstic nord-americà, World News Daily Report --"un diari sionista jueu dels EUA amb seu a Tel Aviv", segons s'autodefineix--, en què s'airejava una suposada relació lèsbica entre la viuda de John Lennon i la candidata demòcrata Hillary Clinton en la dècada dels 70.

Han sigut molts els internautes que han picat en la mentida i encara més els que no ko han fet i s'han dedicat a fer broma sobre l'assumpte.

VIRAL EN POCS SEGONS

El titular era d'allò més atractiu: "Yoko Ono: 'Vaig tenir un idil·li amb Hillary Clinton als 70". Creat per convertir-se en viral. En pocs segons, a més, diversos mitjans llatinoamericans han recollit amb sorpresa aquesta afirmació. "Vam tenir una breu relació romàntica quan vivia amb John a Manhattan i Hillary estava estudiant a Yale, però al final vam perdre el contacte. Em sorprèn com li van de bé les coses a ella i li desitjo el millor per a la seva campanya", relata a WNDR l'artista conceptual de 82 anys.

I segueix: "Ens vam trobar moltes vegades durant les protestes contra la guerra del Vietnam de Nova York en la dècada de 1970. Vam compartir molts dels mateixos valors sobre la igualtat sexual, la lluita en contra de la societat autoritària, patriarcal...".

Aquí teniu alguns dels que amb més humor s'han pres l'estrambòtic idil·li:

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Yoko Ono