GALA DE CINE DE LA MTV

Vin Diesel canta a Paul Walker

1
Es llegeix en minuts

Van passar els Oscars però segueix havent-hi premis de cine, com els de la cadena MTV, que va entregar els seus després de les votacions dels seus espectadors. La gala serà recordada per l'homenatge que va fer Vin Diesel al seu gran amic i company de rodatge Paul Walker. L'actor (foto esquerra), que va pujar a l'escenari per entregar un premi a Shailene Woodley, va cantar See you again, tema de Wiz Khalifa Charlie Puth que sona al final de Fast & Furious 7.El drama romàntic Bajo la misma estrella va triomfar en la gala celebrada a Los Angeles a l'emportar-se quatre premis: millor film, millor petó, millor actriu i premi Trailblazer (es dóna a joves que creen una marca personal i segueixen el seu propi camí a Hollywood) a Woodley, la seva protagonista (foto central).

Notícies relacionades

La MTV també té premi en categories diferents com les de millor duo (Zac Efron Dave Franco, per Malditos vecinos), millor baralla (Dylan O'Brien Will Poulter per El corredor del laberinto) i millor transformació (Elizabeth Banks per Los juegos del hambre: Sinsajo Parte 1).

HOMENATGE A ROBERT DOWNEY JR. / Un altre premi destacat de la nit es va entregar a Robert Downey Jr. (foto dreta). Als seus 50 anys acabats de fer, va rebre el guardó a tota la seva carrera de mans del repartiment de Vengadores: la era de Ultrón, la nova superproducció de Marvel.