CITA D'ESTRELLES

Zuckerberg sopa amb Shakira i Piqué

El fundador de Facebook va compartir taula amb la parella dimarts a Petit Comitè

Piqué, Shakira i Zuckerberg.

Piqué, Shakira i Zuckerberg.

1
Es llegeix en minuts

No ho van saber ni els cambrers. Així de discret i secret va ser el sopar que va fer a Petit Comitè el propietari de Facebook, Mark Zuckerberg, amb Shakira i Piqué. Tots tres sols, dimarts, en un reservat, disfrutant dels plats de cuina catalana que va preparar Nandu Jubany, que té una estrella Michelin pel seu restaurant homònim a Calldetenes (Osona).

Notícies relacionades

Segurament van tastar el pernil (Zuckerberg va dir en la seva conferència de dilluns al Mobile World Congress que havia tornat a Barcelona per, entre altres coses, el pernil). Però va ser un sopar tranquil i sense excessos gastronòmics, potser perquè tots tres es preocupen per mantenir la figura. El futbolista i la cantant, per raons òbvies. I Mr. Facebook, perquè és un apassionat del 'running'. De fet, no ha deixat de córrer a la capital catalana i ha sigut vist trotant pels carrers de la ciutat en companyia d'un seguici de guardaespatlles.

El futbolista havia assistit a la conferència del guru nord-americà a l'MWC dilluns. Té interès per les noves tecnologies; de fet, ha fundat Kerad Games, creadora del videojoc Golden Manager. Però no es van citar fins dimarts. Mentrestant, el nord-americà, que s'ha allotjat a l'Hotel Mandarin Oriental, a quatre passes del Petit Comitè, ha intentat fer vida normal.