dolç PARC TEMÀTIC

La 'Fantasia' d'Escribà sedueix a Singapur

Escribà i el seu equip, a Singapur. A sota, amb la seva dona, la també pastissera Patricia Schmidt, i el seu soci, Paul Wakefield.

Escribà i el seu equip, a Singapur. A sota, amb la seva dona, la també pastissera Patricia Schmidt, i el seu soci, Paul Wakefield. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
SINGAPUR

Christian Escribà està fent realitat el somni dels amants del dolç amb Fantasia, el primer espectacle mundial experimental, que se celebra des de divendres fins avui al centre de convencions de Marina Bay de Singapur. És el més semblant a un parc temàtic de 8.000 metres quadrats en què tot està fet de xocolata, sucre i pastissos. Hi ha música, art, decorats, maquillatges, personatges, il·luminació, producte, espectacles... El pastisser creu que el futur de la seva professió va per aquí, per integrar-hi altres disciplines.

Notícies relacionades

La proposta, que Escribà ha ideat juntament amb l'empresari britànic Paul Wakefield, compta amb vuit àrees temàtiques i espera acollir uns 20.000 visitants. El grup de teatre Comediants, amb més de 100 actors, ensenya aquest concepte al públic i el provoca perquè participi en classes magistrals al voltant de la xocolata, la pasta de sucre i la pastisseria en general.

Hi ha un safari d'animals de mida natural, fets amb xocolata, merengue, caramel i sucre; un teatre amb performances; un pastís de casaments de múltiples capes de cinc metres d'altura; una cascada de xocolata d'uns vuit metres, i una rèplica a mida real de la botiga Escribà de les Rambles ambientada amb el popular passeig com a teló de fons. També s'hi exposen 25 peces emblemàtiques del pastisser, com El Bulli (un enorme buldog blanc) i La Torre Eiffel de macarrons.