MÍSTER ESPLÈNDID

La gran boda de Pep Guardiola a Marràqueix

La gran boda de Pep Guardiola  a Marràqueix_MEDIA_1

La gran boda de Pep Guardiola a Marràqueix_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Un dia després de donar la sorpresa i casar-se pel civil a l'Ajuntament de Matadepera, Pep Guardiola va tornar a sorprendre ahir al llogar un avió per celebrar, avui, el seu nou estat civil a Marràqueix amb familiars, amics i persones de l'entorn del Barça. Segons Vanitatis, l'extècnic del Barça i actual entrenador del Bayern Munic pagarà als convidats una visita aèria a la ciutat i, per descomptat, l'allotjament i totes les despeses.

Notícies relacionades

Fa uns dies, Guardiola i qui ja és la seva dona legalment, Cristina Serra, amb qui fa 20 anys que comparteix la vida, van enviar als seus convidats una carta on els sol·licitaven el número de passaport i la data d'expedició i caducitat per aquest divendres, segons la web especialitzada en notícies roses.

Pep Guardiola va viatjar a la ciutat marroquina el mes de desembre passat, quan el club alemany va guanyar el Mundial de Clubs a Marràqueix contra el Casablanca. Cinc mesos després, la dona del tècnic va celebrar el seu aniversari a l'Hotel Palmeraie Palace, un cinc estrelles de la ciutat on l'habitació més econòmica costa 210 euros.