el posat d'una estrella

'Interviú' despulla Najwa Nimri

L'actriu i cantautora protagonitza la portada del setmanari que arriba avui als quioscos

Amb Fele Martínez a ’Los amantes del círculo polar’.

Amb Fele Martínez a ’Los amantes del círculo polar’.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

L'aire mou el vel transparent negre que cobreix el cos de Najwa Nimri mentre l'actriu i cantautora posa per al fotògraf barceloní Virgili Jubero, que immortalitza la seva espectacular anatomia per a la revista Interviú. La intèrpret de Pamplona protagonitza aquesta setmana la portada del setmanari, que ofereix al seu interior 14 pàgines plenes de fotografies que desborden erotisme i sensualitat. El posat de l'actriu d'Abre los ojos, de pare jordà i mare navarresa, es pot veure en un vídeo que Interviú ha penjat a Twitter.

Najwa, que va obtenir el premi Ondas a la millor actriu el 1998 per Los amantes del círculo polar i ha estat candidata en quatre ocasions als premis Goya, desplega tota la seva bellesa amb nus integrals i postures poques vegades vistes a Interviú.

'RAT RACE', EL SEU ÚLTIM DISC / Coneguda per haver treballat amb directors com Ken Loach, Julio Medem, Iciar Bollain i Gonzalo Suárez, aprofita la sortida del seu últim treball discogràfic, titulat Rat Race, per mostrar la bellesa d'una dona de 42 anys.

«Els nois sou uns porcs i a mi em sembla bé», assegura Najwa mentre explica que feia temps que volia posar per a Interviú: «Als 40 anys ja puc jugar amb aquest morbo, als 20 em posava de mala llet». A l'entrevista parla, entre altres coses, del seu projecte musical més ballable, del que ha significat com a experiència la sessió fotogràfica del seu nu per a la revista Interviú, de la seva situació com a mare i del seu intacte poder de seducció.

Notícies relacionades

L'apassionada amant del cercle polar Najwa Nimri

 compta amb una àmplia filmografia en què destaquen títols com 'Los amantes del círculo polar' i 'Lucía y el sexo', totes dues dirigides per Julio Medem, i 'Abre los ojos', d'Alejandro Amenábar. Per la primera pel·lícula, el 1998, va guanyar l'Ondas a la millor actriu i va ser candidata al Goya a la millor interpretació femenina protagonista, igual que per 'Lucía y el sexo'. La intèrpret es va donar a conèixer per 'Salto al vacío', el debut de Daniel Calparsoro, que va ser la seva parella. Entre les seves pel·lícules figuren a més 'También la lluvia' i 'Mataharis', totes dues a les ordres d'Iciar Bollain, 'Piedras', 'El método' i 'Oviedo Express'.