NOU CONCEPTE GURMET
Un fill de Dyango obre un restaurant
Un fill de Dyango obre un restaurant_MEDIA_1 /
El restaurant Milo Grill ha obert les seves portes a Barcelona de la mà del xef Lluís Llunas, fill del cantant Dyango, i del seu propietari Carlos Trigo (tots tres a la foto). Al nou espai, de 500 metres quadrats de superfície, s'hi diferencien tres ambients: el gastrobar, en què els plats s'acompanyen d'un bon maridatge; la zona del restaurant amb un imponent grill, i el lounge, on es podran degustar combinats i còctels en un ambient de música en directe. Entre els nombrosos famosos que van anar dijous a la inauguració hi havia el blaugrana Adriano Correia; el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu; l'exjugador de bàsquet Roberto Dueñas; l'exfutbolista Pichi Alonso i el tennista Tommy Robredo, entre altres convidats.
-
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Una història de superació "L’addicció va agafar les regnes de la meva vida"
- Chery inicia el desembarcament xinès en el motor espanyol
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda Renda 2021: Sis deduccions de la declaració de l’IRPF 2020 que no s’han d’oblidar
- Vine a escalar i queda't a dormir
- ¿Per què els espanyols som els únics europeus que utilitzem persianes?
- Dubtes tributaris ¿Cal declarar els bizums a Hisenda en la renda 2021-2022?