NOU CONCEPTE GURMET

Un fill de Dyango obre un restaurant

Un fill de Dyango obre un restaurant_MEDIA_1

Un fill de Dyango obre un restaurant_MEDIA_1 / FRANCESC CASALS

1
Es llegeix en minuts

El restaurant Milo Grill ha obert les seves portes a Barcelona de la mà del xef Lluís Llunas, fill del cantant Dyango, i del seu propietari Carlos Trigo (tots tres a la foto). Al nou espai, de 500 metres quadrats de superfície, s'hi diferencien tres ambients: el gastrobar, en què els plats s'acompanyen d'un bon maridatge; la zona del restaurant amb un imponent grill, i el lounge, on es podran degustar combinats i còctels en un ambient de música en directe. Entre els nombrosos famosos que van anar  dijous a la inauguració hi havia el blaugrana Adriano Correia; el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu; l'exjugador de bàsquet Roberto Dueñas; l'exfutbolista Pichi Alonso i el tennista Tommy Robredo, entre altres convidats.