Dyango es fotografia amb una estelada i d'esquena a la plaça d'Espanya

El cantant reafirma el seu independentisme després de la polèmica generada la setmana passada

Dyango subjecta l’estelada amb la plaça d’Espanya al fons.

Dyango subjecta l’estelada amb la plaça d’Espanya al fons. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts
MAIALEN MARÍN / Barcelona

José Gómez Romero, més conegut pel seu nom artístic Dyango, ha estat fotografiat al Palau Nacional de Montjuïc, subjectant una estelada i amb la plaça d'Espanya al fons. La fotografia es pot veure al compte de Twitter del seu amic Òscar Moré @oscmore.

Notícies relacionades

El cantant va protagonitzar la setmana passada una polèmica per les seves declaracions a 'Más clara agua', de la cadena 13TV, en què va intervenir per telèfon, per explicar els motius de la seva participació en el Concert per la Llibertat del 29 de juny. En la seva intervenció afirmava que se sent més català que espanyol i qualificava la situació actual com una oportunitat perquè es pogués celebrar un referèndum a Catalunya. Va afegir que "mai més es tornarà a donar aquesta conjuntura per poder intentar el que és l'anhel de tot un poble, de tot Catalunya".

Dijous passat, en declaracions a una emissora de ràdio, també es va mostrar contundent: "Sóc independentista. No sé des de quan, no ho podria calcular ni pensar. Es porta a la sang, no es pot evitar", va afirmar el cantant.