El club de reflexió Deba-t.org celebra 4 anys

L'organització pretén ser el nexe d'unió entre el món polític i la universitat

Vídeo de l’acte de celebració de Deba-t.org / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA PONS / Barcelona

Després de 4 anys i un total de 132 membres que financen la seva activitat,Deba-t.orges consolida com una organització que pretén generarfòrums de discussióentre joves i adults. “En aquest país fa falta un gran diàleg internacional”, assegura el fundador de Deba-t.org icolumnistad'El Periódico de Catalunya, Nacho Corredor, .

Notícies relacionades

L'associació, que el 14 de gener complia el seu quart aniversari, ja està realitzantcol·loquis i conferències en l'àmbit universitari “promovent entorns de debat i reflexió que serveixen de nexe d'unió entre el món polític i la universitat”, explica el seu fundador. A través d'uns col·loquis i fòrums oberts pretenen “fer una petita contribució perquè en un moment com aquestBarcelonasigui el centre del debat polític i social”, segons explica Corredor.

L'aniversari

Per celebrar els 4 anys, Deba-t.org va acollir en la seva festa més de 200 estudiants, polítics, empresaris i periodistes de tot color. Des del secretari General de la Presidència, Jordi Vilajoana, fins a Jordi Cañas (Ciutadans), passant per Andrea Levy (PPC), els diputats Marta Vilalta (ERC) o Jaume Collboni (PSC). En l'acte, que va estar presentat per la periodistaCristina Puig, Corredor va defensar que “habitualment en els fòrums de discussió pública sempre es veuen les mateixes cares. Ja és hora d'incorporar els joves a aquest entorn”.