RUMORS DE RUPTURA

Antonio Banderas i Melanie Griffith podrien estar a prop del divorci

Mitjans nord-americans apunten a la infidelitat de l'actor i difonen un vídeo on besa una dona a Cancún

Banderas i Melanie Griffith, al febrer, a la cerimònia dels Goya.

Banderas i Melanie Griffith, al febrer, a la cerimònia dels Goya. / AP / ANDRES KUDACKI

1
Es llegeix en minuts

Els rumors sobre lainfidelitat d'Antonio Banderas aMelanie Griffith comencen a circular en diversos mitjans nord-americans, que afirmen que hi ha unvídeo gravat per un testimoni on l'actor malagueny besa una altra dona en una discoteca de Cancún. SegonsHuffingtonpost.com,Griffith ja hauria reaccionat davant l'acte de Banderas traient-se l'anell de casada. Ni la parella, que fa 15 anys que està casada, ni els seus representants han confirmat ni desmentit res.

Les websRadaronline.comi Womansday afirmen queBanderas va estar ballant amb una rossa a la discoteca Congo Bongo i que es van fer petons en un lloc més discret. Aquesta segona web penja a més unvídeoon suposadament mostra la relació. Els mitjans afegeixen que un testimoni ha relatat que la parella “es va besar més d'una vegada i que, a les dues de la matinada, Antonio i la seva bella rossa van marxar junts”.

Recuperar la confiança

Notícies relacionades

Mentrestant, sembla que Melanie estava a casa seva, Los Angeles, amb la filla de tots dos, Stella del Carmen. Banderas estaria intentant frenar els rumors per recuperar la confiança de la seva dona, segons Radaronline.com, que també apunta que l'actor ha manifestat que l'última cosa que desitja és un desagradable i mediàtic divorci, i que malgrat els problemes, ell estima la seva dona i farà qualsevol cosa per evitar que ella l'abandoni.

La Setmana Santa passada a Màlaga l'absència de l'actriu ja va desencadenar els rumors de crisi. Llavors, Griffith va al·legar el poc interès de la seva filla per aquestes festes.