Anar al contingut

OBRA DOLÇA

Jordi Roca recull les seves millors postres en un llibre

Els fans de les postres tecnoemocinals salivaran al saber que Jordi Roca (foto), potser el millor representant de la rebosteria d'avantguarda gràcies a la seva feina al Celler de Can Roca, ha llançat un llibre amb més de 80 de les seves receptes: Los postres de Jordi Roca (editorial Océano). Era obligat, sent una de les tres potes del segon millor restaurant del món (les altres dues, el menjar i la beguda, són cosa dels seus germans, Joan i Josep, respectivament). L'inventor del gol de Messi comestible demostra que és possible fer autèntiques virgueries a casa, encara que algunes receptes estan reservades a superprofessionals de l'alta cuina perquè el cuiner volia fer una compilació panoràmica. Moltes de les propostes que recull aquest volum, repartides en les quatre estacions de l'any, es poden fer sense necessitar estris estranys ni coneixements

d'alquimista.

0 Comentaris