EL 26 DE JUNY A LAS VEGAS

Yoko Ono anirà a una reunió dels Beatles supervivents per homenatjar Lennon i Harrison

1
Es llegeix en minuts
EFE / NOVA YORK

La polifacètica artista Yoko Ono ha anunciat que anirà el 26 de juny a una cerimònia en un hotel de Las Vegas (EUA) en què els membres supervivents dels Beatles homenatjaran John Lennon i George Harrison. Així ho ha explicat Ono en una entrevista amb el col·laborador de la revista Rolling Stone Anthony DeCurtis al centre cultural jueu 92nd Street I de Nova York.

A l'esdeveniment hi assistiran Ono, els exbeatles Paul McCartney i Ringo Starr i la viuda de Harrison, Olivia Harrison, i s'hi celebraran els 40 anys de l'àlbum Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band i el primer aniversari de l'espectacle de Cirque du Soleil, Love, inspirat en el llegat musical dels nois de Liverpool.

L'artista ha aprofitat la conversa per reiterar que encara hi ha gent que "l'odia" per creure, "erròniament", que va ser la culpable de la dissolució dels Beatles, quan, segons ha dit, en realitat va tenir lloc en un moment en què cada músic havia pres el seu propi rumb.

Polèmica i provocadora

"L'únic que sento és que cada vegada que dic alguna cosa la gent recargola les meves paraules. A algunes persones no els agrada que comparteixi les meves històries i les distorsionen de manera molt rara", ha dit en referència als seus detractors, inclosos alguns periodistes. Ono ha afirmat, a més, que li agradaria publicar una autobiografia, però considera que el món encara no està preparat per a aquest impacte. "Hi ha coses que no sé si puc escriure sobre certes persones, perquè estaria ferint els fills d'aquestes persones", ha indicat, sense precisar noms.

Notícies relacionades

També ha afirmat que després del tràgic assassinat de Lennon el 1980 mai va pensar a abandonar el seu apartament al cèlebre edifici Dakota, a Manhattan. "M'hi vaig quedar perquè era còmode. John i jo vam crear aquest lloc per a Sean [un dels seus fills] i per a Sean és important, perquè és casa seva. Estic contenta d'haver-m'hi quedat", ha indicat. Ono ha afegit que encara no ha "aconseguit res a la vida, només el fet d'haver sobreviscut".

Amb les seves ulleres de sol que deixa lliscar fins a la punta del nas i un estiuenc barret de palla, Ono, de 74 anys, ha abandonat l'entrevista amb ovacions i aplaudiments, com tota una estrella del rock.

Temes:

Yoko Ono