VA DECIDIR EL PARE

Yoko Ono assegura que va estar disposada a avortar abans de néixer Sean

1
Es llegeix en minuts
EFE / LONDRES

Yoko Ono estava disposada a avortar quan es va quedar embarassada de l'ex Beatle John Lennon, però va deixar que la decisió final la prengués el músic, segons ha revelat al programa Desert Island Discs, de Radio 4 de la BBC. Com que que passaven per una relació tempestuosa, Ono va admetre que no estava segura de tenir el fill, nascut el 1975 i a qui va posar de nom Sean, perquè no sabia si John Lennon el volia.

Ono, que ara té 74 anys, va començar la seva relació amb l'antic integrant dels Beatles el 1967 i dos anys després estaven casats, però Sean va ser concebut després d'una separació de 18 mesos. "Sé que sona estrany ara, però jo vaig pensar, bé, hauria de deixar a John que decideixi si vol tenir-lo o no", ha dit.

El músic es va dedicar a criar el nen

"Després d'estar junts una altra vegada, em vaig quedar embarassada de seguida, i no sabia si era el moment correcte per tenir un fill perquè potser ell no el volia. No el volia molestar amb una responsabilitat que no volgués", ha admès l'exdona de Lennon, que ha fet aquestes declaracions a Radio 4 i que s'emetran avui, ha avançat The Sunday Times.

Segons ha explicat Ono, Lennon, que va ser assassinat a Nova York el desembre del 1980, va dir al final que sí que volia tenir el nen, va deixar de tocar la guitarra durant uns quants anys i es va dedicar a criar el seu fill, segons ha informat avui The Sunday Times.

Aterrida de sortir amb un Beatle

Notícies relacionades

A més del cas de l'avortament, Ono ha parlat dels primers mesos que va conèixer Lennon. "Quan vam començar a estar junts, estava aterrida de comprometre'm, ell era un Beatle", ha dit. Ono ha revelat que si se n'anés a una illa deserta s'enduria la cançó Beautiful boy, que Lennon va escriure i va cantar per al seu fill Sean, i Magic, la que va cantar el seu fill sobre la pèrdua del seu pare.

A més, ha dit que no s'enduria cap cançó dels Beatles però sí una història xinesa que li llegien de petita. Un altre desig que ha manifestat Yoko, encara que més ambiciós, és poder viure 30 anys més, segons ha dit.

Temes:

Yoko Ono