LA PARELLA INTENTA SALVAR LA RELACIÓ, SEGONS 'THE PEOPLE'

Madonna i Guy Ritchie adopten un nen africà

1
Es llegeix en minuts

MadonnaiGuy Ritchieintenten resoldre una crisi matrimonial amb un projecte comú: l'adopció d'un nen de Malawi, un país africà amb més d'un milió d'orfes per culpa de la sida. Segons va publicar ahir el tabloide britànicThe People,la cantant, de 48 anys, i el seu marit, de 37, viatjaran el pròxim mes a l'Àfrica per recollir el nen a l'orfenat on viu. La parella ja té dos fills,Lourdes María,de 9 anys, fruit d'una relació anterior de la cantant, iRoco,de 6.

Madonnava anunciar recentment a la revistaTimela seva intenció de rodar un documental sobre la situació dels nens a Malawi i de recaptar fons per millorar-la. Però l'adopció d'un nen malawià és una cosa que de moment la cantant, immersa en la seva gira mundialConfessions,encara no ha confirmat. L'artista i el seu marit han comptat amb l'assessoria de l'advocat deBrad Pitt,que va tramitar l'adopció de la nenaZahara Pitt Jolie.

The Peopledetalla la crisi que passenRitchiei intèrpret deHung up(a sota, a la foto) des de fa més d'un any i que, segons aquest tabloide, s'ha agreujat des que la cantant viatja de ciutat en ciutat. La situació professional del director, que ha passat de ser una jove promesa a estrenar fiasco rere fiasco, tampoc ajuda a rebaixar la tensió que es respira a la llar conjugal.

Notícies relacionades

A més,Madonnaté dues fixacions: la Càbala, de la qual és fidel seguidora, i la seva carrera professional, que després de passar per un mal moment amb la publicació del fallitAmerican lifeha remuntat amb el nou discConfessions on a dance floor.

El pare deRitchieva reconèixer el mes d'abril passat que la parella s'enfrontava a una greu crisi matrimonial. "Són els fills els que els mantindran junts. Els nens són tot per a ells", va assegurar el sogre de la cantant. Les conjectures sobre les desavinences entre ells van començar quanMadonnano va esmentar el seu marit al recollir un premi Britt pel seu últim disc. Potser estava enfadada amb ell o potser, simplement, l'estrella que va reinventar la llenceria no és de les que es posa sentimental quan recull premis.

Temes:

Guy Ritchie