FINS AL MARÇ

L'Espai Maragall de Gavà inaugura temporada amb 'La mirada del otro'

L'obra escenifica la trobada de la filla d'una víctima d'ETA i un exmembre de l'organització, empresonat per l'assassinat del seu pare

Auditori.

Auditori.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Espai Maragall de Gavà inaugura el 19 de gener la nova programació amb una sèrie de propostes variades de teatre, música, dansa i cinema dirigides a tots els públics. L'oferta d'espectacles per a aquest primer trimestre de l'any començarà amb la representació teatral 'La mirada del otro' de la companyia Projecte 43-2 amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, que se celebra el 21 de gener. 

L'obra escenifica la trobada de la filla d'una víctima d'ETA i un exmembre de l'organització, empresonat per l'assassinat del seu pare. La trobada es produeix en el marc d'un programa de justícia restaurativa, realitzat el 2011 per alguns mediadors en l'àmbit penitenciari, a partir de les peticions d'alguns presos. 

De la nova programació, a més d'aquesta obra, destaquen 'El secret de la Lloll', de Lloll Bertran, que es podrà veure el 9 de març; i 'Celestina, la tragicomèdia', de la companyia Atalaya, que s'ha convertit en un referent del teatre d'investigació de tot Espanya. Aquesta representació ha obtingut diferents reconeixements i arribarà a Gavà el divendres 23 de març.

Programació familiar

Pel que fa a la programació familiar, destaca 'El vestit POP de l'Emperador', de la companyia gavanenca La Roda Produccions, el 24 de febrer; i el musical 'Acústic Broadway', que arribarà el 25 de febrer.

Així mateix, es podran veure els diferents espectacles que formen part de la programació de La Xarxa, així com la representació 'Gavà Dates', primer festival de cinema interactiu de Gavà que es projectarà coincidint amb Sant Valentí, on l'humor, el cinema, el teatre i moltes sorpreses seran els protagonistes.

Notícies relacionades

D'altra banda, a finals de gener tindrà lloc la celebració de la Nit del Teatre. En la seva segona edició es farà entrega dels premis a les companyies locals i aprofitarà per presentar la nova temporada de teatre amateur.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Teatre