EL 5 DE GENER

Els nens de Gavà il·luminaran els carrers per guiar els Reis Mags

L'Ajuntament reparteix llums als nens que s'acosten a visitar la clau màgica que obre les portes

L'alcaldessa rebrà Ses Majestats a les 18.15 h i la cavalcada es posarà en marxa a les 19 h

Els Reis Mags a Gavà.

Els Reis Mags a Gavà. / ELBRUGUERS.CAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis Mags d'Orient arribaran a Gavà demà, divendres 5 de gener, a la tarda. Carregats d'il·lusió i regals, està previst que Ses Majestats d'Orient siguin rebuts a les 18.15 h a la plaça de Jaume Balmes per l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que els farà entrega de la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat. 

Ses Majestats podran arribar a Gavà guiats per les llums que es reparteixen aquests dies a tots els nens que visiten la clau màgica a l'Ajuntament.

Els nens gavanencs hauran de fer aquesta tasca, encara que l'Herald ja s'haurà encarregat de tenir tota la ciutat a punt per a l'arribada dels Reis Mags i s'hauran decorat els carrers amb llums, inclosa la plaça de Jaume Balmes.

Recorregut de la cavalcada

A partir de les 19 h iniciarà el seu recorregut la cavalcada reial, que sortirà de la plaça de Jaume Balmes i pujarà per l'avinguda Diagonal i el carrer de Guifré el Pilós, girarà pel carrer de Sant Lluís fins a arribar a la plaça de Catalunya, baixarà per l'avinguda d'Eramprunyà i la rambla Maria Casas per girar a l'altura del carrer del Centre, seguirà pel carrer de Sant Nicasi i el carrer de la Rectoria per arribar a la plaça de l'Església, on farà una parada.

Notícies relacionades

Després seguirà el seu itinerari pel Passeig de Joan Maragall, pujarà pel carrer de Montflorit i girarà de nou pel carrer de Sant Pere.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA