ECONOMIA

Gavà, entre les ciutats on Bonavista invertirà 100 milions en els pròxims tres anys

La promotora immobiliària opta per la vivenda de luxe en dues promocions de nova obra a primera línia de platja a Gavà Mar

El nou pont que salva la riera dels Canyars, a Gavà Mar, ahir.

El nou pont que salva la riera dels Canyars, a Gavà Mar, ahir. / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La promotora immobiliària Bonavista Developments invertirà 100 milions d'euros en els pròxims tres anys en vivenda de luxe a Barcelona, centrant-se tant en promocions d'obra nova com en rehabilitacions.

En concret, la companyia ha iniciat recentment una rehabilitació d'un edifici al número 34 del carrer Girona de Barcelona i dues promocions d'obra nova a primera línia de platja a Gavà Mar i al carrer Saüc del barri barceloní de Sarrià.

Fins ara, el projecte més emblemàtic de Bonavista Developments ha sigut la rehabilitació de l'edifici modernista Casa Burés, que ha comptat amb una inversió de 40 milions d'euros i que preveu finalitzar el 2018.

Nou comprador: 2-3 mesos a BCN

Bonavista Developments, associada al fons britànic Europa Capital, té el focus en clients tant nacionals com internacionals, i ha detectat la figura d'un nou comprador que passa temporades d'entre dos i tres mesos a Barcelona.

Notícies relacionades

Els socis de Bonavista Developments, fundada el 2014, són Jacinto Roqueta, Àlex Miquel i Marcus Donaldson, i l'empresa gestiona les inversions d'Europa Capital, una gestora britànica controlada pel grup japonès Mitsubishi Estate, que vehicula inversions d'institucions com a asseguradores i fons de pensions europeus i americans.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA