Grafitis a Gavà

Gavà posa en marxa un servei gratuït per netejar grafitis

L'objectiu de la iniciativa és millorar les condicions de l'espai públic

Neteja d’un grafiti per part de l’equip de treball.

Neteja d’un grafiti per part de l’equip de treball. / AJUNTAMENT DE GAVÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de la localitat del Baix Llobregat ha impulsat un servei de neteja de pintades i grafitis de les parets i façanes de la ciutat. La decisió, que té com a objectiu millorar la imatge dels llocs públics de Gavà, també inclou la neteja de mobiliari urbà com papereres o bancs.

El pressupost públic anual destinat a aquesta iniciativa és de 58.000€ i no suposa cap càrrec per als ciutadans que la sol·liciten.

Des de juny i juliol,  mesos en què van començar els treballs de preparació de l'equip, ja s'han portat a terme 280 intervencions tant en façanes privades com en espais públics.

En aquest sentit, la regidora de Manteniment i Qualitat dels Barris, Activitats i Disciplina Urbanística, Gemma Badia, s'ha mostrat optimista respecte a l'acceptació de la prestació.

“Estem satisfets perquè la ciutadania fa ús d'aquest servei, que té com a objectiu mantenir l'estètica de les façanes i fer de Gavà una ciutat més neta”, afirma la regidora.

Notícies relacionades

Pel que fa als tràmits necessaris per disfrutar dels beneficis del servei, els ciutadans interessats a fer una sol·licitud podran fer-ho presencialment a les delegacions de l'Ajuntament de Gavà, trucant al número telefònic habilitat o a través de la pàgina web.

Més notícies de Gavà

Temes:

Grafitis