TALENT JOVE

Un jove ballarí de Gavà, subcampió d'Europa de 'hip-hop'

Aarón Chaves, de 13 anys i alumne de l'escola de ball El Muro, ha aconseguit el guardó a Porto

Aarón Chaves, de Gavà, subcampió d’Europa de hip hop.

Aarón Chaves, de Gavà, subcampió d’Europa de hip hop.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aarón Chaves, jove de 13 anys, resident a Gavà i alumne de l'escola de ball El Muro, s'ha proclamat subcampió d'Europa de 'hip-hop' a Porto en el certamen Rock da House que es va celebrar entre els dies 12 i 15 d'octubre, tal com avança el digital local Elbruguers.cat.

Amb només 13 anys, Aarón va participar com solista en la categoria de joves entre 6 i 14 anys i la seva dansa està integrada dins del 'popping', un estil que va sorgir a Califòrnia i és conegut per crear visualment un efecte robòtic.

 

Jessica Rodríguez, directora del Muro, ha assegurat a Elbruguers.cat que "aquesta fita es converteix en un reconeixement que va més enllà del premi. El certamen suposa per als joves i les seves famílies l'oportunitat de viatjar i aprendre a través d'altres experiències professionals".

"Divertir-se i enriquir-se"

Aarón Chaves ha explicat que va arribar "fa tres anys a l'escola i el segon any ja vaig entrar a formar d'un grup de competició. Aquest any, he competit en solitari, primer al''Urban Display', un certamen estatal en el qual vaig quedar sisè, i, per tant, em vaig classificar per anar a l'europeu, on he sigut segon".

 

Notícies relacionades

Jessica Rodríguez assegura que "s'ha de valorar, i molt, el premi, però sobretot la filosofia de l'escola és divertir-se i enriquir-se. Apostem pel treball en equip, l'esforç, el companyerisme, el compromís i ensenyar-los a guanyar, i sobretot a perdre. El que volem és que tots creixin com a ballarins més enllà dels èxits".

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Dansa