DIUMENGE QUE VE

Gavà commemora els 10 anys de vida de l'Espai Maragall, emblemàtic centre d'arts escèniques

El centre cívic d'arts celebrarà el desè aniversari amb una festa i concerts

S'ha traçat una línia del temps per visualitzar els principals projectes de la dècada

La línia del temps dels 10 anys de l’Espai Maragall. 

La línia del temps dels 10 anys de l’Espai Maragall.  / INSTAGRAM ESPAI MARAGALL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Espai Maragall de Gavà, emblemàtic centre d'arts escèniques de la ciutat, celebra aquest diumenge una festa per commemorar els seus 10 anys de vida. Per a l'ocasió, es presentarà, a partir de les 11 h, l'espectacle familiar itinerant "Yellow Submarine" i el concert dels Abbey Road "Beatles for Kids", un viatge per les millors cançons d'aquesta mítica banda a través d'un espectacle interactiu. 

Per tal de donar un cop d'ull a què ha sigut aquesta dècada d'activitats, l'entrada de l'equipament acollirà, a través d'una línia de temps, els seus projectes principals i, tothom qui vulgui, s'hi podrà fer una foto, deixar el seu missatge o el desig de com li agradaria que fos l'Espai Maragall.

Centre cívic de les arts

L'Espai Maragall va obrir les seves portes el 15 de desembre de 2007, després d'una profunda reforma de l'emblemàtic Auditori Maragall inaugurat el 1968 com a cinema.

A més de la transformació arquitectònica, que va permetre crear sales d'assaig i de conferències, el projecte naixia amb la filosofia de convertir-se en un centre cívic de les arts. D'aquesta manera, el 2009 es consolida com a centre de formació amb la posada en marxa de l'Espai Escènic i es recuperen les projeccions de cinema gràcies al Cine Club Gavà.

Impuls al teatre amateur

També acull una programació estable d'espectacles professionals i propostes de grups locals, ja que un dels objectius de l'Ajuntament en els últims anys ha sigut impulsar el teatre amateur.

Notícies relacionades

Una altra de les metes de l'Espai Maragall és donar suport a les companyies estables en la seva tasca creativa, com és el cas de La Roda Produccions o la companyia Opera Prima, que han fet residència aquí durant aquest últim any.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA