ESPORT LOCAL

El CF Gavà cau a casa després de la dimissió del seu tècnic

És la tercera derrota consecutiva del club aquesta temporada

Foto d’arxiu del CF Gavà.

Foto d’arxiu del CF Gavà.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El CF Gavà no va ser capaç de superar el cap de setmana passat a l'Europa al seu estadi. Malgrat la derrota per 2 gols a 4, els blaugranes van oferir una imatge més que decent als seus aficionats, encara més tenint en compte la setmana convulsa que han patit amb la dimissió de Joan Mármol i de tot el seu cos tècnic, fet que ha forçat el director esportiu del club, Pablo Nazabal, a agafar les regnes de l'equip.

Els gavanencs van dominar tot el partit, sobretot a la segona part, però van acabar pagant per cometre errors com el del debutant Esteban, que va regalar la pilota a Raíllo perquè obrís la llauna dels visitants. Tot i que els locals van intentar per tots els mitjans aconseguir l'empat, una nova errada d'Esteban al minut 35 va permetre a David Jiménez firmar el 0 a 2.

0-4 al descans

Els últims deu minuts de la primera part van ser un malson per als gavanencs, que es van ensorrar amb dues noves dianes de l'Europa: al minut 38, Javi Navarro s'escapava per velocitat i feia el 0 a 3, i al 44 de nou Navarro superava Pol Busquets amb un fort tir: 0 a 4 al descans.

Notícies relacionades

Lluny de la resignació, els blaugranes van sorprendre l'Europa a la segona part. Al 52, Aaron Bueno va fer l'1 a 4 amb un tir creuat, i al 56 Álvaro Fernández va transformar un penal i va aconseguir el 2 a 4. El que quedava de partit va ser de clar domini gavanenc, però tots els intents per acostar-se a l'Europa en el marcador van acabar sense èxit i el resultat ja no es va moure.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Gavà