EDUCACIÓ

L'institut escola Gavà Mar es prepara per acollir les primeres aules d'ESO

El nou mòdul estarà totalment acabat perquè les classes puguin començar el dia 12

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcaldessa accidental de Gavà, Rosa Fernández, i el director general de Centres Públics del Departament d'Ensenyament, Antoni Massegú, van visitar el dia 29 l'escola Gavà Mar, on aquests dies s'acaba la instal·lació d'un mòdul prefabricat que, a partir del 12 de setembre, acollirà els primers alumnes d'educació secundària. 

En el transcurs de la visita, el director general va confirmar que el nou mòdul estarà totalment acabat el 8 de setembre perquè les classes puguin començar el dia 12 amb tota normalitat. Així ho va explicar l'alcaldessa accidental, que va recordar que "l'institut escola de Gavà Mar ha sigut una llarga reivindicació del barri i del conjunt de la ciutat i, amb la lluita de tots, ara ja comença a ser una realitat".

Fernández va explicar que aquest mòdul es mantindrà fins que s'executi el projecte de construcció del nou institut escola. "Es preveu que a finals d'octubre estarà redactat l'avantprojecte d'ampliació del centre, un projecte que presentaran tant l'Ajuntament com la direcció i l'AMPA per conèixer-lo i, si és és el cas, fer aportacions per millorar-lo. Seguirem de prop aquest projecte perquè compleixin tots els terminis previstos i el nou institut-escola estigui llest per al curs 2019-2020".

4 aules de 55 metres quadrats

El mòdul que acollirà les dues línies de 1r d'ESO consta de 4 aules, dos de 55 metres quadrats que acolliran les classes de grup, i les altres dues, d'uns 50 metres, per a tallers, aula de tecnologia i petits grups. També hi ha lavabos i un despatx.

Notícies relacionades

Les obres d'instal·lació del mòdul coinciden amb les intervencions que està executant l'Ajuntament al mateix centre en el marc dels treballs de manteniment i millora que es realitzen en el conjunt de les escoles públiques de Gavà amb una despesa global de 180.000 euros i que han sigut acordades entre l'Ajuntament i les direccions dels centres. 

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA