La Bòbila de Gavà acull la fase final de la Copa Catalunya Femenina de futbol

Les semifinals tindran lloc el divendres 25 a la tarda, i la final el diumenge 27 al migdia

presentacio-fase-final-copa-catalunya-futbol-femeni

presentacio-fase-final-copa-catalunya-futbol-femeni

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà acull aquest pròxim cap de setmana la fase final de la Copa Catalunya Femenina de futbol, la competició més important del futbol femení que se celebra al Principat.   

Les semifinals tindran lloc el divendres 25 i enfrontaran primer el RCD Espanyol i el CE Seagull, a les 18.00 h, i després el FC Barcelona i el CE Europa, a les 20.00 h.

Els dos equips guanyadors d'aquests partits es veuran les cares a la final el diumenge 27 a partir de les 12 del migdia. L'entrada a tots els partits serà gratuïta.

La fase final es va presentar aquest dilluns a l'Ajuntament de Gavà amb la presència de jugadores dels quatre equips implicats i representants de la Federació Catalana de Futbol, que és qui organitza aquest torneig esportiu.

També hi era l'alcalde accidental de la ciutat, Miguel Ángel Díaz, que ha assegurat que "iniciatives com aquesta Copa Catalunya demostren que l'esport femení sí interessa, a vegades s'ha justificat la poca presència mediàtica en l'esport femení dient que no interessa, però això és una llegenda urbana; l'esport que fan les dones sí que interessa a la ciutadania".

Díaz ha defensat tanmateix "un esforç unitari entre les institucions públiques, que són els garants que han d'apostar per tal que les noies tinguin les mateixes oportunitats que els nois en l'esport, i aquest esforç s'ha de fer amb el compromís del món educatiu sobretot en franges d'edat molt delicades".

Catalunya, una potència mundial en futbol femení

Per la seva banda, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Joan Josep Isern, ha deixat molt clar que "estem donant un impuls estratègic al futbol femení de manera activa, no teòrica, i en aquest sentit la Federació invertirà més d'un milió d'euros en la promoció del futbol femení arreu del nostre territori perquè estem decidits que Catalunya sigui una potència mundial en el futbol femení".

Isern, doncs, no ha dubtat en assegurar que, per la Federació Catalana de Futbol, "el futbol femení és una prioritat a la qual dedicarem la màxima atenció, esforços, pressupostos i dedicació, per tal que el futbol femení prengui la perspectiva i la dinàmica que volem que tingui en el nostre territori".

Notícies relacionades

Precisament aquesta fase final s'emmarca dins del projecte "#Orgullosa" que ha iniciat recentment la Federació Catalana de Futbol amb l'objectiu de promoure el futbol i el futbol sala femení a tot el territori català. 

Més notícies de Gavà