Les alevines de l'Handbol Gavà guanyen un torneig internacional de 350 equips

L'equip aleví femení del Club Handbol Gavà es proclama campió de la Granollers Cup

gava

gava

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / GAVÀ

L'equip aleví femení del Club Handbol Gavà s'ha proclamat campió de la Granollers Cup. El prestigiós torneig ha comptat aquest 2017 amb la participació de 350 equips d'arreu del món, més de 5.000 jugadors i més de 1.000 partits disputats en 4 dies. La competició està organitzada pel BM Granollers i està dirigida a categories aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior.

Els 1.100 partits s'han jugat en 18 pistes repartides per quatre seus: Granollers, Les Franqueses, Canovelles i Vilanova del Vallès. La Granollers Cup ha comptat, a més, amb equips de 16 nacionalitats: Espanya, França, Alemanya, Dinamarca, Suècia, Noruega, Finlàndia, Portugal, Islàndia, Suïssa, Rússia, Israel, Corea del Sud, Colòmbia, Canadà i Marroc.

Notícies relacionades

A més del triomf de les de Gavà, s'han proclamat campions dos equips del BM La Roca (infantil masculí i juvenil femení) i un del KH-7 BM Granollers, el Høybråtingues de Noruega (infantil femení), el Surbadisher d'Alemanya (cadet femení), els Marianistas de Saragossa (aleví masculí), l'Atlètic Valladolid (cadet masculí), l'Egara de Terrassa (júnior masculí) i OAR Gracia de Sabadell (júnior femení).

Més notícies de Gavà