Gavà convoca 22 llocs de treball per a persones amb dificultats

En el procés de selecció es donarà prioritat a les persones amb una situació social més complexa i amb més dificultats per accedir al món laboral.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / GAVÀ

Aquest divendres s'han publicat les bases i la convocatòria per a cobrir 22 llocs de treball en diversos departaments de l'Ajuntament de Gavà, en el marc dels plans d'ocupació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Els contractes, de jornada parcial, començaran a partir del mes de juny i tindran una durada d'entre 4 i 6 mesos, els quals suposaran una oportunitat laboral per a les persones de Gavà en situació d'atur.

Es preveu la incorporació de diversos perfils laborals: auxiliar d'administració, peonada i personal tècnic auxiliar en l'àmbit de la dependència, ocupació i la promoció de la qualitat en el consum.

CRITERIS SOCIALS

Per poder participar en el procés de selecció s'ha de presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

El termini de les sol·licituds es tancarà el dilluns 15 de maig. També serà necessari complir el perfil definit en cada un dels llocs de treball i, a més, els requisits obligatoris: persones majors de 16 anys que portin un mínim de 6 mesos consecutius empadronades a Gavà i un mínim de 3 mesos consecutius en situació de desocupació.

La convocatòria s'inscriu al Pla de xoc a l'atur 2016-2017 "Gavà impulsa, jo trobo feina", que intensifica les accions que s'estan portant a terme per promoure la creació de llocs de treballs, insistint en aquells col·lectius que tenen més dificultats per accedir a un lloc de treball.

Notícies relacionades

Segons el tinent d'alcalde de Nova Governança i Economia, Jordi Tort, "fem un pas endavant en les polítiques d'ocupació per arribar als col·lectius més desafavorits. Per primera vegada en el procés de selecció utilitzarem un sistema de puntuació amb criteris socials per afavorir les persones que més ho necessiten".

Més notícies de Gavà

Temes:

Ocupació Atur