Sánchez: "L'Handbol Gavà sempre hem estat a dalt, però han estat partits igualats"

L'Handbol Gavà masculí es va proclamar campió de la Lliga Catalana dimecres passat després de la derrota del Sant Vicenç. Parlem amb el seu entrenador.

Xavier Sánchez és l’entrenador del Senior A masculí de l’Handbol Gavà.

Xavier Sánchez és l’entrenador del Senior A masculí de l’Handbol Gavà.

2
Es llegeix en minuts
X.P.S. / GAVÀ

El Sènior A masculí del Club Handbol Gavà s'ha proclamat aquesta setmana campió de la Lliga Catalana després que el seu rival directe, el Sant Vicenç - Bar Mi Casa, caigués derrotat dimecres. Ara estan pendents de les fases d'ascens a Primera Nacional (la tercera lliga més important de l'Estat espanyol) per recuperar la categoria perduda l'any passat. A l'espera de celebrar el títol amb l'afició aquest dissabte, parlem amb el seu entrenador, Xavier Sánchez, sobre la temporada.

 

 ¿Campions de Lliga, quines són les sensacions?

 --És una alegria ser campió d'alguna cosa encara que sigui de categories menors, quan a més no era un objectiu obsessiu. Ens posàvem a jugar sabent que havíem de recuperar sensacions de temporades anteriors i jugar bé.

 

 ¿Com a entrenador, estàs content amb la plantilla?

 --Estic molt content amb els jugadors, no érem una plantilla gaire llarga, tots han estat molt compromesos, tots hi han participat. Tots han tingut dies de glòria i dies més durs, però ha estat un èxit de tot l'equip.

 

 ¿Ha estat una temporada difícil?

 --Sempre hem estat a les posicions de dalt, però han estat partits molt igualats. A les últimes jornades encara hi havia diversos equips amb possibilitats. Nosaltres en molts partits hem guanyat d'un o de poc quan vèiem que altres equips de dalt guanyaven més fàcilment.

 

 ¿Quins han estat els rivals?

 --Els equips més potents de la lliga han estat el Sant Vicenç i el Poblenou. Són els equips més forts i als partits contra ells s'ha notat. També hi ha un grup d'equips més enrere que ens han costat molt: Parets, Sant Boi. I guanyar o no dos o tres partits determinen estar entre el 1r i el 6è de la taula.

 

 ¿Us heu proclamat campions entre setmana i sense partit. Ho heu celebrat?

 --El partit del Sant Vicenç era ajornat del cap de setmana anterior. Aquest cap de setmana ho podíem fer nosaltres sols guanyant a casa. Però nosaltres sí que vam guanyar el cap de setmana passat, fora de casa, i vam celebrar que anem a fases, però va ser una celebració una mica fluixa perquè l'endemà era dilluns. El dimecres ens vam proclamar campions, però era entre setmana i ara dissabte a casa a veure si podem fer alguna celebració.

 

 ¿Hi haurà celebració al pavelló aquesta setmana?

 --No sé si hi ha sorpreses. Nosaltres intentarem fer un bon partit, guanyar i celebrar-ho. El que hem fet és una crida a l'afició perquè vingui i disfruti al pavelló.

 

 ¿Quines expectatives teniu ara amb les fases?

 --Les mateixes de la lliga, intentar jugar bé els partits i guanyar-los. Si ens trobem que pugem de categoria, perfecte, i si no, hem fet una bona temporada igualment. Sabem que és molt difícil pujar i mantenir la categoria de Primera Nacional, d'on ja vam baixar l'any passat. Però volem disfrutar els tres partits que queden.

 

 ¿Quina és la situació de l'handbol a Gavà?

Notícies relacionades

 --El club d'handbol ha anat creixent molt. Tenim un cadet femení que anirà a campionats d'Espanya aquest any. Miro el nivell i som un referent al Baix Llobregat. El pavelló és bastant regular, amb unes 200 persones als partits, sobretot pares o jugadors d'equips inferiors.  

Més notícies de Gavà

Temes:

Handbol