heroïna anònima

Una dona evita que un home es tiri a unes vies de tren al Regne Unit

Les càmeres de seguretat capten com agafa del braç el presumpte suïcida en el moment en què es vol tirar perquè entra un comboi a tota velocitat

1--oddstrange---incredible-surveillance-camera-shows-a-heroic-woman---

1--oddstrange---incredible-surveillance-camera-shows-a-heroic-woman---

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les càmeres de seguretat d'estacions de trens i metro capten diàriament centenars de milers d'imatges anodines a tot el món. Però també, seqüències d'herois anònims que salven vides.

Notícies relacionades

És el cas d'una gravació a l'estació de tren de Tring, una localitat situada al sud-est d'Anglaterra. A les imatges, es pot veure com un home parla per telèfon visiblement enfadat. De fet, quan acaba de parlar, llança el telèfon amb força contra la paret de l'estació i s'ajup amb les mans tapant-li la cara, trist.

Una parella que s'ha creuat amb ell observa l'escena i, quan l'home està ajupit, la dona es dirigeix cap a ell, segurament per consolar-lo. Just llavors l'home surt disparat per tirar-se a les vies, perquè entra un tren a l'estació a tota velocitat. La dona fa gala d'uns grans reflexos -tot passa en qüestió de segons-, agafa l'home pel braç i impedeix que es tiri a la via.