VÍDEO VIRAL

Un nen de 5 anys eclipsa les estrelles de la NBA

Tavaris Jones es va ficar a la butxaca els assistents al partit amb la seva coreografia

nba-tavaris-jones

nba-tavaris-jones

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ni Stephen Curry ni Kevin Durant ni LeBron James. L'estrella del partit del Cleveland-Warriors de dilluns va ser Tavaris Jones. Aquest nen de cinc anys es va posar el públic a la butxaca amb la seva coreografia. El diminut ballarí, que portava un enorme rellotge d'or i un xandall de la marca de l'equip local, va sortir a la pista acompanyat per un grup de ballarins professionals, els Scream Team.

Notícies relacionades

Els sorprenents moviments del nen, nascut a Detroit, es van viralitzar ràpidament a internet. El tuit del compte oficial de la NBA amb l'actuació de James acumula uns 4.000 retuits i més de 8.000 m'agrades. Sens dubte, la victòria dels Warriors aquella nit va quedar eclipsada pel flow del petit artista. Per a molts usuaris d'aquesta xarxa social, el ballarí va ser el verdader MVP (most valuable player, el jugador més valuós) del partit. 

Jones, que ja havia aparegut en diverses ocasions al programa d'Ellen DeGeneres, va ballar en aquesta ocasió al ritme de RolexRolex, l'últim èxit del duo Ayo & Teo, dos rapers i ballarins sud-africans que el 2017 van aconseguir colar-se a la llista Billboard dels Estats Units.